Čišćenje snega Beograd

Čišćenje snega Beograd, mašinsko kao i posipanje soli

čišćenje snega Beograd
čišćenje snega Beograd

Naša zimska služba je dostupna 00-24h sedam dana u nedelji i čišćenje snega Beograd kada je u pitanju  obavljamo NON STOP!

Na sve usluge koje obavljamo u našoj režiji dajemo garanciju i to za:

  • Poštovanje svih dogovora i rokova
  • Potencijalna oštećenja( ivičnjaci, beton, asfalt, pločice, behaton itd.)
  • Dostupnost 00-24h sedam dana u nedelji

Čišćenje snega obavljamo isključivo profesionalnom opremom i raonicima koji su namenjeni striktno za čisćenje snega.

Sneg uklanjamo samo sa većih površina od 200 kvadrata, manje površine kao što su nekoliko parking mesta, ulazi u zgrade, kuće i slično ne obavljamo.

Čišćenje snega Beograd

Čiscenje snega Beograd, sklapanje ugovora  mirna zima i čiste povrsine

Preko 70% naših angažmana ostvaruju firme koje žele na miru da dočekaju zimu i svoj kompleks da održavaju čistim i prohodnim. Preostalih 30% su pojedinici i firme koje nisu na vreme mislili koje probleme moze da im izazove samo mali sneg a veliki da ne spominjemo. Sarađujemo sa velikim brojem firmi koje nas angažuju za čišćenje snega Beograd i sa kojima na vreme sklopimo ugovor na obostrano zadovoljstvo i mirnu zimu. Ugovor za čišćenje snega se potpisuje na minumum godinu dana i on vam je garancija da ćete što se nas tiče biti ispoštovani u svakom mogućem pogledu i za tu sezonu i buduće više nećete ni trena razmišljati o snegu i vremenskim neprilikama.

Cena čišćenja snega je stavka na koju utiče dosta parametara i prvenstveno zahtevi klijenta i šta tačno želi.

Iz godine u godinu ostvarujemo nove saradnje sa firmama kojima treba pouzdan i pre svega partner koji čišćenje snega Beograd obavlja maksimalno profesionalno, pedantno i odgovorno.

Oprema za čišćenje snega, raonici, posipači soli itd.

Odmah u startu bitno je da naglasimo da smo specijalizovana firma koja obavlja čišćenje snega i kojoj je to osnovna delatnost koju obavljamo sa profesionalnom opremom koja se isključivo koristi za čisćenje snega Beograd.

Sneg ne uklanjamo kao većina firmi koja taj posao radi pomoću bagerskih kasika i mašina koje poseduju priključke isključivo za iskop zemlje i ostale zemljane radove.  Čišćenje snega u našoj reziji obavljamo isključivo pomoću opreme koja je specijalno napravljena za uklanjanje snega a to su raonici ili takozvani plugovi za čišćenje snega Beograd. Raonik za sneg  je sastavljen od metalne konstrukcije, gume koja prijanja na povrsinu koja se čisti i hidrauličnih delova  za manevrisanje odnosno podizanje, spuštanje i zakretaje. Raonike za čišćenje snega kod nas u firmi montiramo na sva vozila, kao što su kamioni, bageri, kombinirke, bobcat-ovi, qvad četvorotockaši i traktori.

Posipanje soli u procesu čišćenje snega je jedan jako bitan proces koji ima više faza, kao preventivna mera, kao redovna mera i kao završna mera. Posipanje soli vršimo ručno i mašinski. Mašinsko posipanje soli u fazi čišćenje snega obavljamo pomoću raznih posipača zapremine od 50 do 2500kg. Ručno posipanje soli se obavlja u skroz nepristupačnim lokacijama gde mehanizacija ne može prići. Takođe u takvom okruženju ručno čišćenje snega pomoću lopata je jedino rešenje kako bi površina bila čista. Po potrebi klijenata vršimo posipanje rizle ili kalcijum hlorida koji deluje na temperaturama i do -25 stepeni.

Zimska sluzba za čišćenje snega sa puteva

Za one klijente koji poseduju velike komplekse za čišćenje snega a samim tim imaju mnogo saobraćajnica možemo da obezbedimo konstantno čiste puteve i prohodnost na nivou kao i bez padavina. Održavanje puteva čistim naša zimska služba obavlja sam  raonicima veće dužine kako bi što brže očistili veću povšinu jer je to i  moguće kada je čišćenje snega sa puteva u pitanju. Za čišćenje snega sa parkinga je drugačija situacija i ono teče sporije nego čišćenje puteva.

U svom asortimanu imamo dve opcije za čišćenje puteva, samo čišćenje snega i drugu opciju gde se uz čišćenje momentalno obavlja i posipanje soli ili neke druge supstance. Posipanje soli obavljamo pomoću raznih posipača, manuelnih, kružnih ili gravitacionih. Rotacioni posipač soli je najbolji za saobraćajnice i površine gde je moguće što veću površinu posuti. Za manje površine koristimo manuelni posipač soli koji izbacuje so i ona ostaje samo na delu površine gde je mašina prošla. Čišćenje snega posle posipanja soli je mnogo lakše jer so otopi dosta snega a samo u situacijama velikih padavina so nije u mogućnosti da postigne sve da otopi.

Budite slobodni da ostvarite kontakt sa nama bilo preko telefonskog poziva ili putem email-a.

Radujemo se Vašem pozivu i mogućoj saradnji na obostrano zadovoljstvo, jer složićete se samo je takva saradnja prava saradnja!