Zimska služba

Zimska služba na raspolaganju 00-24h.

Mi smo mlada privatna firma koja već dugi niz godina poseduje i organizuje ekipu profesionalaca na teritoriji Beograda i okoline koja održava površine pod snegom i trudi se da bude maksimalno efikasna u tom delu posla. Zimska služba Beograd je prioritet objekti i površine koje su pokrivene ugovorom i na njima je akcenat.

Zimska-sluzba-Beograd

Akcenat stavljamo na vrhunsku uslugu i poštovanje svih stavki obuhvaćenim ugovorom koji potpisujemo sa svakim klijentom!

Zato je naš savet svim pravnim licima da već u letnjem periodu sklope saradnju sa pouzdanom i profesionalnom firmom koja će im poveriti vrhunsku uslugu i čija zimska služba će biti na visini zadatka. Zavisno od dogovora i smernica koje su predviđene ugovorom naša zimska služba može da bude dežurna na dogovorenoj lokaciji 00-24h ili po pozivu da dolazi na lice mesta i isto održava u toku padavina.

RUČNO ČIŠĆENJE NE RADIMO!

Naša služba i profesionalna oprema, drugačije ne znamo

U našem voznom parku posedujemo vozila i mašine koje su opremljene vrhunskim dodacima i koje su predviđene za profesionalno čišćenje snega. Nažalost u većini susednih zemalja podrazumeva se da koriste opremu predviđenu za čiščenje snega a ne da građevinske mašine za zemljane radove čiste i uklanjaju sneg sa površina.

Naša zimska služba je opremljena sa raonicima i posipačima soli koji su predviđeni samo za ekstremne uslove i niske temperature. Čišćenje snega u našoj režiji podrazumeva korišćenje takvih mašina koje su mnogo efikasnije i ceo proces je mnogo brži i bolje odrađen.

Mašine koje koristi naša zimska služba Beograd se redovno održavaju, podmazuju i u letnjim periodima skladište u magacine kako bi spremno dočekale sledeću zimu i sneg koji olako uklanjaju.

Zimska služba na održavanju puteva i parkinga

Zavisno od terena koji se održava biramo mašine i vozila koja su adekvatna za dati teren i koja će se maksimalno prilagoditi istom. Čišćenje snega i sam proces u startu treba da se organizuje na najbolji mogući način kako bi zimska služba bila što produktivnija i posao lakše obavila. U ekstremnim uslovima i temperaturama koje prelaze -15 stepeni potrebno je sve dodatno prilagoditi kako bi sve radnje tekle bez nekih većih poteškoća i zastoja.

Traktor za čišćenje snega
Traktor za čišćenje snega

Zimska služba to su raonici, mašine, posipači a pre svega rukovaoci istim

Pored mašine koja je osnova svega, najbitniji deo iste je i raonik za čišćenje snega i njegove karakteristike. Visina, širina, dodaci i konstrukcija su jako bitni kako bi raonik bio što efikasniji i izdržljiviji i prilagodljiviji raznim terenima sa kojima se susreće.
U našoj floti imamo razne vrste raonika i veličine, počev od 1m i sve do 3m širine.

Za manje površine tj. uske staze i prolaze koristimo male traktore i qvad motore. Srednje mašine su odlične što mogu uglavnom i manja čišćenja da odrade ali se odlično snalaze i u većim poslovima kada je čišćenje snega u pitanju.

Dobro razmislite ko će biti vaš partner u borbi sa snežnim padavinama i koja zimska služba je odgovarajuća za vaš teren i zahteve.

Poverenje se poklanja firmi koja iza sebe ima iskustva i čija zimska služba Beograd je do sada bila u raznim izazovima kada su padavine i čišćenje snega u pitanju.

Kontaktirajte nas i poklonite poverenje pravom partneru!